Ujjbáb készletek

A katolikus hittan kihagyhatatlan része a szentek élettörténetek megismerése. Ezek az ujjbábok segítenek kreatív, felejthetetlen formában megismertetni gyermekekkel és (talán még) felnőttekkel is a magyar és egyetemes egyháztörténetből kiragyogó legfontosabb személyeket.

Az ujjbábok kiváló eszközök a tanulásra és a szórakozásra, hiszen a karakterek valóságos életet lehelnek a szentek történeteibe nagyobb beruházás és komolyabb előkészületek nélkül is. Nincs szükség feltétlenül paravánra, vagy költséges díszletekre, hacsak nem tervezünk komolyabb produkciót egy szélesebb közönség számára.

Miért éppen az ujjbábokat választottuk a szentek életének bemutatására?

Az ujjbábok kézzel készült, kisméretű bábok, amelyeket az ujjra lehet húzni, és mozgatni lehet őket. Ezek a kis figurák nagyszerű eszközök a személyes kapcsolat kialakításához a szentekkel. Emlékezetessé tehetnek katolikus hittanos programokat, táborokat, hittan órákat csak úgy, mint otthon együtt töltött kincset érő időt, közös családi áhítatot, esti történeteket.

Jelenleg a kínálatban a hitoktatás számára kulcsfontosságú történetek néhány szereplője található, de a készlet reménység szerint bővülni fog további szentek és bibliai szereplők ujjbábjaival is.

Komolyabb előadáshoz, nagyobb gyülekezetnek szóló programokhoz azonban inkább javasoljuk a kesztyűbábok használatát.

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Shopping Cart